Waar we vooral op Facebook iedereen op de hoogte houden van alle gebeurtenissen omtrent de band, doen we dat via dit bericht even op de site. Na de vele wist-u-datjes complimenten van vorig jaar doen we het dit jaar gewoon weer..

Zoals de vooruitblik van vorig jaar al voorspelde zou het een bijzonder jaar worden. Er is ons veel gegund. We hebben grote podia bestegen en we zijn bijzondere samenwerkingen aangegaan. Hieronder een kleine greep uit de vele hoogtepunten in de vorm van “wist-u-datjes”

Wist u dat we 5 jaar bestaan en dat groots gevierd hebben? We hebben ruim 500 mensen op ons feest mogen ontvangen. De Gaffel, Bakkerij Kuipers, Eurodisc en alle andere mensen die hebben bijgedragen aan dit fantastische feest nogmaals heel erg bedankt!

foto van 5th Wheel.

Wist u dat de BBQ na tijd ook heel gezellig was?

foto van 5th Wheel.

Wist u dat we een nieuwe backdrop voor onze verjaardag hebben gekregen van Bas en Robert? Bedrankt lieverds.

foto van 5th Wheel.

Wist u dat we tegenwoordig bier en braadworst bij Douwe doen als inspiratievoer?

Wist u dat we afscheid hebben genomen van onze Smurf?

Wist u dat we een tour in Spanje hebben gedaan? De lokale kranten (6 mln oplages) stonden er vol van. Volgend jaar weer?

foto van 5th Wheel.foto van 5th Wheel.

Wist u dat we de hoofd act van de TT waren? En wist u dat, dat MEGA VET was?

Wist u dat dat we nu samenwerken met Eurodisc en dat de samenwerking echt fantastisch is?

foto van Eurodisc.

Wist u dat we weer voor het goede doel op pad zijn geweest? 400 euro’s in het laatje van stichting ALS! Als extraatje gaat de opbrengst van ons feest ook naar de stichting! Al met al ruim 1500 euro dus!

ALSs

Wist u dat het weer een geweldig jaar is geweest? Hopelijk wordt het volgend jaar weer zo gezellig! We sluiten dit jaar af met een aantal leuke optredens. In november staat er een optreden met Edwin Evers gepland en ook in december pakken we nog een paar dikke feesten mee. Tot volgend jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *